Kjempegode, naturlige og økologiske vegetarblandinger

Har du lyst til å spise grønnere, men synes det virker litt komplisert? Med våre blandinger er det superenkelt å lage en god vegetarrett som er ferdig på få minutter.

kok_15

Raskt og enkelt

Med våre vegetarblandinger er det raskt og enkelt å lage et kjempegodt, grønt måltid. Det eneste du må gjøre, er å tilsette vann i blandingen og forme deigen til boller eller burgere. Du kan velge om du vil tilberede dem i stekepanne, i ovn eller hvorfor ikke på grillen? Velg deretter det tilbehøret du liker best, eller finn litt inspirasjon i oppskriftsarkivet vårt! 

Bra for deg, bra for planeten

Målet vårt er å gi deg god, sunn og naturlig mat på flest mulig spennende måter. Mat som er full av vitaminer og mineraler, men som selvsagt ikke inneholder unødvendige tilsetningsstoffer. Våre vegetarblandinger inneholder derfor 100 % naturlige ingredienser, er 100 % økologiske og selvsagt kjempegode. Dessuten er alle de gule pakkene våre 100 % klimakompensert hele veien fra gård til butikk. Det er sånn det skal være, i alle fall hvis du spør oss.

klimakompensert_halv_NO

Våre vegetarblandinger

Våre vegetarblandinger fås i to gode smaker: klassisk kikertboller og quinoaburgers. Du finner dem i hyllen med vegetarprodukter.