Facebook »
Risenta
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Den gule maten
  • Oppskrifter

Grønn taco med most avokado og mangosalsa

  • Tid: 30min
  • Porsjoner: 4

Kikertbonader med hasselbackpotater og sjampingjonsaus

  • Tid: 60 min + 30 min bløtlegging
  • Porsjoner: 4

Kikertboller med ovnsbakt blomkål og tahini-yogurt

  • Tid: 45min
  • Porsjoner: 4

Quinoaboller med tikka masala-saus, råris og fersk koriander

  • Tid: 60min
  • Porsjoner: 4

Quinoburgere med kålsalat og syltet rødløk

  • Tid: 15 + 1h
  • Porsjoner: 4

Kikertboller i pitabrød med avokadodressing og bulgur

  • Tid: 45min
  • Porsjoner: 4

info@risenta.no

Risenta AB
Nils Hansens vei 13,
0667 Oslo
Norway

GDPR Policy © Copyright 2021 Risenta
Risenta is a part of the Paulig Foods Division of Paulig group Paulig Group
  • Produkter
    • Vegetarblandinger
  • Oppskrifter
    • Oppskrifter
  • Den gule maten