DEN GULE MATEN

Det er mange som gjerne vil spise litt grønnere. Målet vårt er å få det til å skje. Derfor satser Risenta for fullt på plantebasert mat. Altså mat fra naturen som er full av vitaminer og mineraler, men aldri inneholder unødvendige tilsetningsstoffer. Mat som er bra både for deg og for planeten, og mye snillere mot miljøet enn mye annet du putter i deg. Det synes vi er kjempebra. Håper du er enig!

gulmat

VI KAN VÅRE TING

Å være nysgjerrige er en del av vårt DNA. Vi får ganske enkelt aldri nok av å finne nye, spennende ting som kan dyrkes. Og å lage sunn, velsmakende mat av frø, nøtter og bønner – ja, det er det morsomste vi vet. Dessuten har vi blitt ganske så flinke til det. Vi har tross alt brukt over 75 år på å lære oss alt om plantebasert mat og de som er flinke til å dyrke den. Med andre ord vet vi hva vi driver med.

Bra for deg, bra for planeten

Målet vårt er å gi deg god, sunn og naturlig mat på flest mulig spennende måter. Mat som er full av vitaminer og mineraler, men som selvsagt ikke inneholder unødvendige tilsetningsstoffer. Våre vegetarblandinger inneholder derfor 100 % naturlige ingredienser, er 100 % økologiske og selvsagt kjempegode. Dessuten er alle de gule pakkene våre 100 % klimakompensert hele veien fra gård til butikk. Det er sånn det skal være, i alle fall hvis du spør oss.

klimakompensert_halv_NO