Quinoburgere med kålsalat og syltet rødløk

  • Tid: 15 + 1h
  • Porsjoner: 4

Slik gjør du:

Begynn med den syltede rødløken: Bland eddik, vann og sukker, og rør inntil sukkeret er oppløst. Skjær rødløk i tynne skiver, og tilsett væsken. La stå i kjøleskapet i en times tid.

Lag kålsalat: Rør sammen majones, yoghurt, Dijon-sennep og tabascosaus. Bland inn finsnittet kål, vårløk og persille.

Stek quinoaburgerne i rikelig med olje i en stekepanne inntil de har fått fin farge. Server med hamburgerbrød, syltet rødløk, kålsalat og sriracha-majones.

Tips på smakfullt tilbehør:
Sriracha-majones
Chilisaus
Cheddarost
Søtpotet-fries


Ingredienser
  • 1 box Risenta quinoa burger mix
  • 4 hamburger buns
  • 300 grams shredded cabbage
  • 5 cm leek or some spring onions
  • Flat leaf parsley
  • ¾ dl mayonnaise
  • 2 tablespoons natural yoghurt
  • 1 teaspoon dijon mustard
  • ¼ teaspoon tabasco sauce
  • 1 dl acetic vinegar (12%)
  • 2 dl sugar
  • 3 dl water
  • 2 red onions