Kikertboller

  • Fiber

    • Fiber11#f7e543
    • EMPTY89.ToString()#fdf8d0
  • Fett

    • Fett11#f7e543
    • EMPTY89.ToString()#fdf8d0
  • Protein

    • Protein16#f7e543
    • EMPTY84.ToString()#fdf8d0
  • Karbohydrater

    • Karbohydrater55#f7e543
    • EMPTY45.ToString()#fdf8d0

Med våre kikertboller gjør vi det enkelt å spise grønt. Bollene er 100 % naturlige og består av en herlig blanding av bønner og erter, med sprø kjerner og smaksrike krydder. Server med godt tilbehør, og gå gjerne inn på risenta.no for å få inspirasjon og oppskrifter.

Slik gjør du:
1. Tilsett 2,75 dl varmt vann i blandingen.
2. Form boller med hendene. Holder til ca. 16 stykker.
3. Pensle bollene med rapsolje før steking.

Tips
  • Server kikertbollene i pitabrød med grønn salat med kremet avokado, bulgur og ristet mais.

Ingredienser:

Kikerter *38 %, maismel*, rismel*, soyabønner*, solsikkekjerner*, gresskarkjerner*, havsalt, spisskummen*, sesamfrø*, persille*, koriander*, hvitløk*, eple*, sort pepper*. *økologiske ingredienser

Allergener:

Kan inneholde spor av nøtter, peanøtter og sesamfrø.

Oppbevaring:

Oppbevares tørt og ikke over romtemperatur.

Næringsinnhold per 100 g
  • Energi 1600kJ/380kcal
  • Fett11g
    • -hvorav mettet fett1g
  • Karbohydrater55g
    • -hvorav sukkerarter5,5g
  • Protein16g
  • Kostfiber 11g
  • Salt3g

Kikertboller

  • Fiber

    • Fiber11#f7e543
    • EMPTY89.ToString()#fdf8d0
  • Fett

    • Fett11#f7e543
    • EMPTY89.ToString()#fdf8d0
  • Protein

    • Protein16#f7e543
    • EMPTY84.ToString()#fdf8d0
  • Karbohydrater

    • Karbohydrater55#f7e543
    • EMPTY45.ToString()#fdf8d0

Med våre kikertboller gjør vi det enkelt å spise grønt. Bollene er 100 % naturlige og består av en herlig blanding av bønner og erter, med sprø kjerner og smaksrike krydder. Server med godt tilbehør, og gå gjerne inn på risenta.no for å få inspirasjon og oppskrifter.

Slik gjør du:
1. Tilsett 2,75 dl varmt vann i blandingen.
2. Form boller med hendene. Holder til ca. 16 stykker.
3. Pensle bollene med rapsolje før steking.

Tips
  • Server kikertbollene i pitabrød med grønn salat med kremet avokado, bulgur og ristet mais.

Ingredienser:

Kikerter *38 %, maismel*, rismel*, soyabønner*, solsikkekjerner*, gresskarkjerner*, havsalt, spisskummen*, sesamfrø*, persille*, koriander*, hvitløk*, eple*, sort pepper*. *økologiske ingredienser

Allergener:

Kan inneholde spor av nøtter, peanøtter og sesamfrø.

Oppbevaring:

Oppbevares tørt og ikke over romtemperatur.

Næringsinnhold per 100 g
  • Energi 1600kJ/380kcal
  • Fett11g
    • -hvorav mettet fett1g
  • Karbohydrater55g
    • -hvorav sukkerarter5,5g
  • Protein16g
  • Kostfiber 11g
  • Salt3g

Quinoaburgere

  • Fiber

    • Fiber11#f7e543
    • EMPTY89.ToString()#fdf8d0
  • Fett

    • Fett11#f7e543
    • EMPTY89.ToString()#fdf8d0
  • Protein

    • Protein16#f7e543
    • EMPTY84.ToString()#fdf8d0
  • Karbohydrater

    • Karbohydrater55#f7e543
    • EMPTY45.ToString()#fdf8d0

Med våre quinoaburgere gjør vi det enkelt å spise grønt. Burgerne er 100 % naturlige og består av herlige bønner, erter og gryn i kombinasjon med sprø kjerner og smaksrike krydder. Server med godt tilbehør, og gå gjerne inn på risenta.no for å få mer inspirasjon og oppskrifter.

Slik gjør du:
1. Tilsett 2,75 dl varmt vann i blandingen.
2. Form 4–6 burgere.
3. Pensle burgerne med rapsolje før steking

Tips
  • Server quinoaburgerne i hamburgerbrød, med hjemmelaget coleslaw og pommes frites av søtpoteter.

Ingredienser:

Kikerter*, maismel*, quinoa* 8,5 %, rismel*, soyabønner *, solsikkekjerner*, amaranth*, tomat*, gresskarkjerner*, havsalt, gulrot*, persille*, løk*, sort pepper*, selleri*, løpstikke*. *økologiske ingredienser

Allergener:

Kan inneholde spor av nøtter, peanøtter og sesamfrø.

Oppbevaring:

Oppbevares tørt og ikke over romtemperatur.

Næringsinnhold per 100 g
  • Energi 1570kJ/380kcal
  • Fett11g
    • -hvorav mettet fett1g
  • Karbohydrater53g
    • -hvorav sukkerarter6g
  • Protein15g
  • Kostfiber 11g
  • Salt2,8g