Kikertboller i pitabrød med avokadodressing og bulgur

  • Tid: 45min
  • Porsjoner: 4

Slik gjør du:

Tilbered kikertbollene etter anvisningen på pakken. 

Lag en avokadodressing: Fjern stilken fra grønnkålen. Bland samtidig ingrediensene til en kremet dressing, og smak til med urtesalt.

Kok bulgur etter anvisningen på pakken, og tilsett grønnsaksbuljongen. Stek maisen gyllen i smør, og krydre med salt og pepper. Bland bulgur og mais med bladpersille og sitronskall. Sett til side frem til servering.

Fyll pitabrød med kikertboller, bulgur, tomat og grønnkål, og avslutt med avokadodressing og rødløk.


Ingredienser
  • 1 pk. Risenta kikertboller (mix)
  • 20 g grønnkål (+ litt ekstra til servering)
  • 1 avokado
  • ½ dl vann
  • Saft av ½ sitron
  • ½ krm kajennepepper
  • 2 ss olivenolje
  • 50 g spinat
  • ½ ts urtesalt
  • 1 liten rødløk
  • 1 ½ dl bulgur
  • 1 ts grønnsaksbuljong
  • 2 dl maiskorn
  • 1 potte hakket bladpersille
  • Skall av ½ sitron
  • Salt
  • Svart pepper
  • 4 stk. pitabrød