Grønn taco med most avokado og mangosalsa

  • Tid: 30min
  • Porsjoner: 4

Slik gjør du:

Rør sammen kikertblandingen med 2,5 dl vann. Stek det tørre krydderet i olje på sterk varme i ca. 30 sekunder, tilsett kikertblandingen, og stek til den er sprø og har fått fin farge. Bland agurk, tomater, chili, mango og koriander i et lite glass. Press litt lime over, og tilsett 1 spiseskje olivenolje. Krydre med salt og pepper etter smak.

Mos en moden avokado med en gaffel, og drypp litt limesaft og 1 spiseskje olivenolje over. Krydre med salt og pepper etter smak.

Stek tortillalefsene på sterk varme i en tørr stekepanne. Fyll lefsene med kikertblanding, most avokado og salsa på toppen.


Ingredienser
  • 1 pk. Risenta kikertboller (mix)
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts spisskummen
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 klype kajennepepper
  • 2 ss olivenolje
  • 3 limefrukter
  • 1 avokado
  • 12 små tortillalefser
  • 1 dl finhakket agurk
  • 1 finhakket tomat
  • 1 finhakket chili
  • 1 finhakket rødløk
  • 1 dl hakket fersk mango
  • 1 dl hakket fersk koriander
  • Salt og pepper
  • Olje til steking